HU / EN  
 
Címlap
Küldetésünk
Szolgáltatásaink
Együttműködés
Helpdesk
Support
Oktatás
Hosting
Tanácsadás
MoBISoL Café
Sajtószoba
Referenciák
Kapcsolat
A felhasználók oktatása cégünknél a projekt részét képezi. Az oktatást minden esetben olyan kollégák végzik, akik átfogóan ismerik a teljes rendszert. Fontos, hogy az oktatást mindig a felhasználók szintjéhez igazítjuk, így olyan felhasználó is sikeresen el tudja sajátítani a rendszer kezelését, akinek esetlegesen hiányosak a számítógépes alapismeretei.

Fontos számunkra, hogy

  • A felhasználókat több csoportban, differenciáltan oktassuk
  • Mindenki kézhez kapja a program felhasználói kézikönyvét

Szerződéses keretek között igény szerint folyamatos oktatást biztosítunk a felhasználóknak és segítjük az új kollégák betanulását.

MS Pivot Table kimutatás kezelés

Az Infoszervizből ad hoc riportok keretében további feldolgozást igénylő xls. fájlok keletkeznek, melyeket  a minden felhasználó által elérhető MSPivot alkalmazás segítségével a legegyszerűbb feldolgozni.
A kimutatás kezelés rengeteg olyan funkciót és lehetőséget rejteget, melyet sehol sem oktatnak, de az értékesítési statisztikák, elemzések elkészítését nagymértékben támogatják és felgyorsítják.
Az ilyen hasznos praktikákat és funkciókat oktatjuk a felhasználóknak saját adatbázisukon és üzleti logikájukon keresztül.

MoBISoL Cafe
Együttműködő partnereink
 

 
  © 2009 MOBISOL Magyarország Kft. l Minden jog fenntartva
Készítette
Activium