HU / EN  
 
Címlap
Küldetésünk
Projektszervezés
Lépésről lépésre
Szolgáltatásaink
Együttműködés
MoBISoL Café
Sajtószoba
Referenciák
Kapcsolat
A területen keletkező, kereskedelemmel, disztribúcióval vagy termeléssel kapcsolatos adatok kulcsfontosságúak egy cégen belül a döntéshozók számára. Hatékony összegyűjtésük, továbbításuk és feldolgozásuk versenyelőnyt teremt a gazdasági élet bármely ágazatában.
A MOBISOL Magyarország Kft. olyan egyedi tervezésű programok készítésével foglalkozik, melyek mind PDA készüléken, mind vonalkód olvasóval ellátott hordozható adatgyűjtőn keresztül hatékonyan támogatják a területi adatok feldolgozását.

Cégünk 2004 óta foglalkozik egyedi, hordozható eszközökre alkalmazott szoftverfejlesztéssel. Programjaink teljes mértékben magyar szellemi termékek, alaposan kiteszteltek és ügyfeleink visszajelzése alapján megbízhatóak. Az általunk készített mobil üzleti és ipari alkalmazásokra korlátlan garanciát vállalunk.
Kollégáink 8-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind az informatika, mind az üzleti folyamatok területén. Célunk, hogy ügyfeleink számára is bizonyítsuk, hogy egy informatikai projekt:

idő és költségek viszonylatában a terveknek megfelelően kivitelezhető
a programköltség hatékonyan testre szabható
mindenki számára érthetően dokumentálható
tervezhető megtérülést és növekedést generál

Mindezeket a projektszervezés, a programozás, a konzultációk és a support során alkalmazott módszereinken keresztül érjük el. Küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak egy programot, hanem valós és az ügyfeleink számára mérhető, értékes szolgáltatást kínáljunk. Ezen a téren elért eredményeinkről referenciáink tanúskodnak.

Az alapvető üzleti folyamatok mellett testre szabott megoldást is kínálunk egyedi céges elképzeléseire. Ismerje meg a MOBISOL rendszereit, szolgáltatásait!

MoBISoL Cafe
Együttműködő partnereink
 

 
  © 2009 MOBISOL Magyarország Kft. l Minden jog fenntartva
Készítette
Activium